Om virksomheden

Vi sikrer innovativ og organiseret cykelopbevaring,
som matcher ethvert parkeringsbehov.

I Danmark udgør pedaltrafikken en væsentlig del af vores dagligdag. Danmark er derfor ofte kendt som et cykelland, hvor danskerne glædeligt transporterer sig fra A – B på deres såkaldte jernhest. Det er derfor ikke et sjældent syn at se et mylder af cyklister, som pedaler sig på vej til arbejde i byer som København og Århus. Tilvalget af cyklen som transportmiddel skyldes dog ikke udelukkende Danmarks korte afstande. Cyklens popularitet kommer sig også af, at den nemt kan medtages i bus og tog, den kræver ikke yderligere vedligeholdelse, den inkorporerer daglig motion i en travl hverdag, og så bidrager den positivt til vores daglige miljøpåvirkning, da den ikke udleder CO2.

Der følger dog udfordringer med danskernes store cykelkultur. I årevis har cyklerne skabt kaos på gader og stræder, hvor de oftest vælter og ender i en rodet bunke på fortov og på cykelstier. Den danske befolkning har derfor kontinuerligt efterspurgt en bedre infrastruktur, som tager højde for det store antal cykler og som kan sikre organiseret og sikker cykelopbevaring.

I Skovgaard Supply har vi derfor gjort det til vores mission at imødekomme danskernes store parkeringsbehov. Det gør vi ved at levere og montere innovative cykelstativer, som sikrer organiseret cykelopbevaring.

Alle vores cykelstativer, enkeltstativer som pullerter, kan leveres i galvaniseret stål eller i RAL farver, som sikrer et tidløst design, der får cykelstativerne til at indgå som en naturlig del af bybilledet. De fleste af vores modeller kan monteres ved nedstøbning eller ved at blive skruet fast i belægningen. Vi vejleder også glædeligt i forhold til valg af cykelstativ samt varetager opmåling af det område, hvor cykelstativet skal placeres, hvis det ønskes.

Vores cykelstativer er endvidere produceret til at imødekomme alle behov. Mange af vores modeller er derfor opbygget i fleksible moduler, som med lethed kan sammensættes efter jeres ønske. Dette er såvel en praktisk som en økonomisk fordel i områder med høje arealpriser og pladsproblemer.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker mere information om vores produkter og ydelser, så er du velkommen til at downloade vores informations­brochure.